Mešanica Rocknhill za popravila

3,00 

Na voljo po naročilu

Kategorija:

Proizvod: Suha-srednje suha mešanica za izdelavo super lahkih izdelkov iz super lehnjaka.

Sestavine: agregat, šota, portantski klinker, elektrofiltrski pepel in apnenec, polnila, dodatki.
Uporaba: Material Rocknhill je mešanica za individualno izdelavo ali popravilo vseh vrst izdelkov iz super lehnjaka.

Skladiščenje: Material je primeren za takojšnjo uporabo. Skladiščiti v nepoškodovani embalaži, pokritih, hladnih in suhih prostorih, zaščiteno pred zračno vlago. Rok skladiščenja 1 teden za material v razsutem stanju in 1 mesec za material v vrečah.
Kontrola kakovosti: Kakovost vhodnih surovin in končnih proizvodov pri proizvajalcu.
Pakiranje: razsutem stanju, v vreči, v 100L vreči.
Ostala obvestila: Navodila in priporočila, ki so podlaga v tehničnem in informativnm gradivu, temeljijo na dolgoletnih izkušnjah in so skladna s trenutnim stanjem v teoriji in praksi. V nobenem smislu niso pravno zavezujoča in kupca ozirima uporabnika ne obvezujejo, da sam preizkusi primernost Rocknhill materiala za predvideni namen uporabe.

Splošna navodila: Temperatura zraka, materiala in podlage mora bit med vgrajevanjem in vezanjem vsaj + 15°C. Vgrajevanje na zmrznjena tla in/ali ob nevarnosti zmrzovanja ni dovoljeno. Pred dodajanjem na že obstoječ izdelek iz iste mešanice, je potrebno podlago in izdelek navlažiti in nato dodati pripravljeno mešanico.

Priprava mešanice: Mešanico dodamo v posodo za mešanje in postopoma dolivamo vodo in mešamo. Vodo dodamo do 1/3 volumna materiala, dokler ne dobimo grudasto srednje trdno in bolj suho mokro strukturo.

Varnostni list lahko najdete na spletni strani www.rocknhill.com oz. sledite varnostnemu listu za univerzalni cement oz. drug soroden cement. Primer: Salonit Anhovo  https://www.salonit.si/proizvodi_in_storitve/cementi/cemSplosno_slo/2016111114055548

Nujna zaščita pri pripravi mešanice materiala:
1. Nitrilne rokavice ali sorodne rokavice.
2. Zaščitna oblačila proti prahu.
3.Maska s P3 filtri oz. proti prahu.
4. Zaščitna očala proti prahu.

Dodatne informacije

Teža 1 kg