Dostava

Dostava naročenega blaga

Dostava po pošti se izvaja preko našega pogodbenega partnerja, POŠTA SLOVENIJE. Strošek dostave-poštnine je obračunan pred zaključkom spletnega naročila, tako da po opravljenem plačilu nimate več nobenih dodatnih stroškov (razen v primeru plačila po povzetju + strošek Pošte Slovenije).

Cena dostave-poštnina je odvisna od teže paketa in se v postopku naročanja izdelka samodejno izračuna in prišteje k naročenim izdelkom.

Reklamacija blaga

Reklamacije

V primeru da z izdelkom niste zadovoljni, nam to sporočite preko elektronske pošte (info@rocknhill.com) ali telefona (041 732 748). Poiskali bomo najboljšo rešitev glede na vaše želje in naše zmožnosti.

Varstvo osebnih podatkov

Varstvo osebnih podatkov

Zagotavljamo vam, da bomo vaše podatke obravnavali zaupno, jih skrbno varovali in v nobenem primeru posredovali ali predali tretji osebi (razen v primeru nezakonitega delovanja v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi).
Pridobljene podatke bomo uporabljali le za nemoteno izvedbo nakupov, in če se boste tako odločili, za pošiljanje elektronskih novic. Obvezujemo se, da bomo po končani uporabi vse sprejete elektronske podatke izbrisali iz naših baz, v kolikor ne želite, da jih arhiviramo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Kaj je super lehnjak?

Super lehnjak

Mešanico, ki jo pripravljamo v podjetju Rocknhill, d.o.o. smo poimenovali super lehnjak, saj je kamen izjemno lahek in nastanek je podoben naravni tufi zaradi poroznosti in z luknjicami.

Ali res lahko popravim Rocknhill lonec, če se ta poškoduje?

Popravilo Rocknhill super lahkega kamnitega lonca

V primeru poškodbe lahko Rocknhill lonec popravite z mešanico materiialov. V trgovini izberete Rocknhill mešanico materilov, ki jo postopoma zmešate z vodo. Za manjša popravila, kot so okrušeni robovi, odrgnine,.. je material odličen, saj že naslednji dan se strdi. Nato potrebuje lonec v pokriti vreči še dodatne 4 tedne, da doseže svojo pravo trdnost in obstojnost. Ne pozabite, da je pomembno, da je lonec vlažen ali poškropljen z vodo in dobro zaprt v vreči.